miércoles, 11 de mayo de 2016

LA TELEVISIÓ


Aquest vídeo ens parla d'un programa de televisió que s'anomena "En el Medio" , retransmès a Argentina i avui ens explica què és la televisió? Com afecta? Què és el raiting? I així moltes més preguntes que ens resoldran.

Primer de tot ens planteja què és la televisió i què fa, doncs per començar ens diu que la televisió és un mitjà de comunicació que ens vol educar, formar i informar de la realitat, tot i que, moltes vegades aquesta realitat esta maquillada, és a dir, la realitat moltes vegades no és tal com ens l'explica o només ens expliquen una part de la realitat.

Moltes vegades s'ha de discutir si un programa serà o no televisiu i per això el principal objectiu que ha de complir és explicar la realitat de maneres diferents, per exemple el telenotícies explica notícies d'actualitat que han succeït fa poc, en canvi el reality show de Gran Hermano ens explica la vida d'unes persones gravades les 24 hores del dia.

Molta gent opina que la televisió és una caja boba, doncs això no és cert, perquè la televisió ens ha ensenyat moltes coses

En segon lloc ens fa una breu explicació de la història de la televisió: el 1924 es van reproduir les primeres imatges de televisió. Un altre any important en la televisió va ser el 1951 que va ser quan es va inaugurar la televisió argentina; el 1960 es van crear els primers canals privats. Es pot dir que fins al 1990 la televisió sempre va tindre el mateix format, aleshores en aquests anys van sorgir nous programes d'entreteniment com podria ser Gran Hermano, algun programa de premsa rosa... El segle XXI es pot dir que la televisió va servir noves tecnologies.

A continuació el programa ens diu que la televisió no és la responsable del comportament de la societat, és a dir, que la gent no esta influenciada pel que diu la televisió en certs programes.

En tercer lloc, el programa ens fa referència a les audiències televisives. Ens afirma que els programes que més que guanyen diners per les seves audiències són els reality's shows, encara que la gent no ho reconegui és el que més veuen, també sempre guanyaren més diners els canals privats que els autonòmics. Què és el ràting? El ràting és molt famós en Argentina i consisteix a guanyar diners segons les audiències de cada programa, és molt dur i real.

Per últim, ens explica que les notícies no ens expliquen tota la realitat perquè hi ha molta, aleshores ells escullen les més importants i el contingut s'adapta a la cultura de cada país.

Des del meu punt de vista puc dir que sí que es podria aplicar a la televisió europea i més exactament a l'espanyola perquè la televisió es podria dir que és igual a tots els llocs, a la majoria hi ha els mateixos programes, tot i que, a vegades es canvia el contingut per temes culturals.

La meva opinió sobre aquest programa és molt bona perquè he pogut saber més coses sobre la història de la televisió i tot el que hi ha darrere del que veiem normalment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario