martes, 19 de abril de 2016

VIS A VIS


VIS A VIS és una sèrie molt diferent, relata la vida d’unes dones a la presó, com és el seu dia a dia, que fan, si hi han baralles... Té un bon format perquè la pot veure tant la gent joves com les persones grans.
Ara mateix s’està emetent la segona temporada i la veritat es que és millor que la primera. Gràcies aquesta sèrie podem veure com es la vida dins un centre penitenciari que no és d’homes. Totes les actrius fan molt bons papers; el que té aquesta sèrie és que quan va començar ningú coneixia aquestes actrius i en cert un punt és bo perquè se’ls estava oferint un lloc a la televisió i ara mateix són actrius força reconegudes. Una de les actrius més conegudes a dia d’avui és Berta Vázquez o a la ficció la Rizos. Gràcies al seu paper a VIS A VIS, ha pogut fer PALMERAS EN LA NIEVE, pel·lícula on apareix com a protagonista.

Té plans molt bons perquè ens deixa veure com és la presó per fora sempre en un pla general i desprès com és per dintre amb plans mitjos, generals, fins i tot de detall.

Recomano a tothom veure aquesta sèrie perquè mereix molt la pena, hi ha moltíssim treball darrere i molt bones col·laboracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario