martes, 19 de abril de 2016

SAGA DIVERGENTE: LEAL


El passat diumenge 20 de març vaig anar a veure al cinema la pel·lícula Leal. És la darrere entrega d’una saga anomenada Divergente.
Des del meu punt de vista aquesta ultima entrega és la que menys m ’agrada’t i la veritat es que no se perquè, potser es perquè la gran majoria de moments no surten els escenaris de les pel·lícules d’abans i es fa estrany. Aquesta sensació no nomes m’ha passat a mi sinó que la crítica diu que no ha tingut l’èxit que s’esperava i que ha defraudat a tots els espectadors.
He de dir també que aquesta darrere és la més futurista de les tres perquè fa molta referencia a com és el futur, amb naus que condueixen soles, grans gratacels que es pot pujar fins l’ultima planta amb un ascensor que vola. Es pot dir que el que més referència podria fer el futur seria que tot va amb la empremta dactilar, és a dir, si la teva empremta no esta dins el sistema no pots fer res i es força curiós.
Tot i així és una pel·lícula que recomano veure perquè si has vist les dues anterior has de saber com acabat tot i que sigui dolenta.
TRAILER





No hay comentarios:

Publicar un comentario